Scandic hotell, Sjølyst - Oslo

Det er ikke ofte vi leverer trapper i kun stål, og med platekledd rekkverk, derfor benyttet vi muligheten til å lage noe skikkelig stilig. Rekkverk, vanger og håndløper er i oljebrent råstål, mens trinn og repos er pulverlakkert i sort matt, for ekstra slitasjemotstand.

Kunden ble veldig fornøyd med resultat, og det ble vi også.

Svinesundsveien - Berg i Østfold

Her leverte vi en nokså spesiell 180° repostrapp. Trappen består av en enkel sentervange i hulprofil, trinnkar og reposkar for støp, samt rekkverk og håndløpere i rustfritt stål. Trinnkarene er sveiset til egne konsoller som igjen er sveiset til den massive hulprofilen.

De halvrunde repoene bød på en morsom utfordring for produksjonsavdelingen. Utfordringen tok de på strak arm, og utførelsen ble som vi hadde håpet på.

Resultatet snakker for seg selv, og dette ble en trapp vi er stolte av å ha produsert lokalt her i Båstad.

Operagata - Oslo

Disse benkene ble høsten 2018 produsert og levert av oss. Selve benkrammene er laget i massivt 20mm stål, mens sitteflatene er i Kebony Clear, som er motstandsdyktig mot vær og vind. Benkene er nå å finne i Operagata i hovedstaden.

Bogstadveien - Oslo

Ved dette rehabiliteringsprosjektet leverte vi til sammen syv trapper. Her var det snakk om rettløpstrapper, 180° repostrapper, samt vinkeltrapp og en relativt stor hovedtrapp.

Vangene er lakkert i sort matt, mens håndløper og glassbolter er i ubehandlet rustfritt stål. Glassrekkverk og eiketrinn er med på å gi trappene et eksklusivt preg.

Låven - Ski

Låven på Ski er et helrenovert bygg som nå er gjort om til flere leiligheter. I forbindelse med dette prosjektet leverte vi låveporter med automatikk til hver leilighet. Portene kan enkelt åpnes og lukkes med fjernkontroll.

Nye nasjonalen - Oslo

I forbindelse med det nye Nasjonalmuseet leverte og monterte vi et stålchassis til store deler av brakkeriggen. Dette ble også komplimentert med trapper og repos fra oss.

Volleneveien - Askim

Her leverte vi trappeløp med repos fra 1 til 6 etg. Trappene består av flattstålvanger og trinnkar for støp. Etter at heissjakten var kledd inn, monterte vi håndløpere i rustfritt stål i hele trappeløpet.