Svinesundsveien - Berg i Østfold

Her leverte vi en nokså spesiell 180° repostrapp. Trappen består av en enkel sentervange i hulprofil, trinnkar og reposkar for støp, samt rekkverk og håndløpere i rustfritt stål. Trinnkarene er sveiset til egne konsoller som igjen er sveiset til den massive hulprofilen.

De halvrunde repoene bød på en morsom utfordring for produksjonsavdelingen. Utfordringen tok de på strak arm, og utførelsen ble som vi hadde håpet på.

Resultatet snakker for seg selv, og dette ble en trapp vi er stolte av å ha produsert lokalt her i Båstad.

svinesund_1.png
svinesund_2.png
svinesund_3.png

Operagata - Oslo

Disse benkene ble høsten 2018 produsert og levert av oss. Selve benkrammene er laget i massivt 20mm stål, mens sitteflatene er i Kebony Clear, som er motstandsdyktig mot vær og vind. Benkene er nå å finne i Operagata i hovedstaden.

benker_2.png
benker_3.png
benker_5.png
benker_1.png
benker_4.png

Bogstadveien - Oslo

Ved dette rehabiliteringsprosjektet leverte vi til sammen syv trapper. Her var det snakk om rettløpstrapper, 180° repostrapper, samt vinkeltrapp og en relativt stor hovedtrapp.

Vangene er lakkert i sort matt, mens håndløper og glassbolter er i ubehandlet rustfritt stål. Glassrekkverk og eiketrinn er med på å gi trappene et eksklusivt preg.

bogstad_1.png
bogstad_4.png
bogstad_2.png
bogstad_3.png

Låven - Ski

Låven på Ski er et helrenovert bygg som nå er gjort om til flere leiligheter. I forbindelse med dette prosjektet leverte vi låveporter med automatikk til hver leilighet. Portene kan enkelt åpnes og lukkes med fjernkontroll.

låven_1.png
låven_2.png
låven_3.png

Nye nasjonalen - Oslo

I forbindelse med det nye Nasjonalmuseet leverte og monterte vi et stålchassis til store deler av brakkeriggen. Dette ble også komplimentert med trapper og repos fra oss.

nasjonal_2.png

Volleneveien - Askim

Her leverte vi trappeløp med repos fra 1 til 6 etg. Trappene består av flattstål vanger og trinnkar for støp. Etter at heissjakten var kledd inn, monterte vi håndløpere i rustfritt stål i hele trappeløpet.

vollene_1.png
vollene_4.png
vollene_2.png
vollene_5.png
vollene_3.png